I Inval di Zwaard en schild Pokémon hebben de afgelopen uren een aantal inwoners bijzonder Pokémon, bij iedereen bekend, maar bij weinig geliefd: dit is het Magikarp, historisch en zwak klein zakmonster eerste generatie, met wie Game Freak wil alle spelers wensen een goed nieuw jaar. Waarom, uit 400 verschillende wezens die aanwezig zijn in de achtste generatietitels, voor hem kiezen? Omdat je met een beetje geluk een kunt vinden Chromatische magikarp om aan uw verzameling toe te voegen en evolueren naar het iconische Rode Gyarados!

Chromatische Gyarados

De ontwikkelaars hebben inderdaad de gelegenheid gemaakt om de te vinden en vast te leggen gouden versie del tonto pescione zeer gemakkelijker dan normaal, zo erg dat verschillende trainers hun feed al na een paar uur hebben gevuld Twitter van hun eigen foto's Poké Campeggi vol met Magikarp met een andere kleur dan normaal.

De komst van Chromatic Magikarp werd aangekondigd door Game Freak via de Wildland Bulletin gedeeld op de sectie Nieuws di Nintendo Switchen leest het volgende:

Als het waar is dat rood de gelukskleur van het nieuwe jaar is, maak je dan klaar om 2020 op een briljante manier te beginnen: voor een beperkte periode zul je veel Magikarps kunnen zien verschijnen in de Dynamax Raids!

Maar er is meer: ​​de kans dat het chromatisch Magikarp is, zal veel groter zijn dan normaal, dus mis deze kans om ze te vangen niet ...

Samen met deze promotie een nieuwe code de Geheim cadeau van Pokémon Sword en Shield, die deze keer goed zullen presteren 10 Subbal (perfect voor het vastleggen van chromatische Magikarp). De code is als volgt: 0T0SH1DAMA.

Pokémon Sword and Shield - Nintendo Switch

Na Thematische Delibird verspreid via Raid in de kerstweek en dit Nieuwjaar Magikarp het lijkt erop dat Game Freak de manier waarop het geeft opnieuw evalueert Speciale Pokémon aan trainers over de hele wereld. We staan ​​voor het einde van koud en vrijstaand alfanumerieke codes die moeten worden verzameld in videogamewinkels?