Een recente ontdekking gedaan in de bestanden van de westerse titel ontwikkeld door Rockstar Games kan erop duiden dat Red Dead Redemption 2 de volgende is op de lijst a een poort ontvangen voor Nintendo Switch.

Als tot voor kort de landing van een titel triple A zoals Red Dead Redemption 2 op de klein Nintendo Switch had eruit kunnen zien als eentitanische onderneming, de aankomst op de hybride console van games zoals Overwatch, Wolfenstein II, Ondergang en laatst nieuw leven ingeblazen The Witcher 3 hebben bewezen hoeveel dat van Nintendo Switch helemaal niet is te onderschatten hardware.

Nintendo Switch

Il sospetto werd geboren toen de gebruiker Twitter Tez2 heeft gevonden in de bestanden waaruit de titel bestaat ondubbelzinnig duidelijk afbeelding van Pro Controller van Nintendo Switch.

Ondanks deze bevinding kan de aanwezigheid van de hybride console-controller onder de gamebestanden er eenvoudig op wijzen in de buurt van compatibiliteit tussen het en de titel op Windows-platform. Op dit moment moeten we gewoon wachten op een mogelijke officiële aankondiging en hoop dat, zoals het deed CD Projekt Red met The Witcher 3 ook Rockstar Games slagen in de onderneming van het brengen van de reus Red Dead Redemption 2 op de kleine console van Nintendo-huis.