Batman-fans, je bent geroepen om te verzamelen. Er zijn in feite twee nieuwe mod die je kunt gebruiken op Batman: Arkham Knight. De eerste introduceert in-game opties om het gezichtsveld te wijzigen, terwijl de tweede er een introduceert cheat console in staat om verschillende "trucs" te activeren, om het op de oude manier te zeggen.

Meer in het bijzonder zal de eerste mod niets anders doen dan je, door het gebruik van de gamepad, toe te staan speel op je gemak met het gezichtsveld, zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheid om in te zoomen. De maker heeft echter nog niet gespecificeerd of deze mod uitsluitend via een gamepad kan worden gebruikt.

oppasser

Nadat je het hebt geïnstalleerd en je in-game bent, druk je twee keer op de linkeranalogon (L3) om het gezichtsveld te verminderen. Om in te zoomen of terug te keren naar de basisinstellingen, moet u in plaats daarvan op de rechteranalogon (R3) drukken. Door slechts eenmaal op de juiste analoog te klikken, zoomt u normaal in. Dubbelklik erop om terug te keren naar de standaardinstellingen.

De tweede mod daarentegen is een vaardigheid cheat console door op een speciale knop te drukken. De beschikbare trucs zijn: Onoverwinnelijkheid, Extra Bat-Rang, Oneindige rookbommen, Onbeperkte Batmobile Sprint, Verbeterde game-beeldkwaliteit.

U kunt de mod van het gezichtsveld downloaden qui, en dat inherent aan de verschillende cheats van qui.

Veel plezier, maar pas op dat je niet overboord gaat met de arme weerloze criminelen van Gotham.