Wat zou de uitstekende formule van Superhot kunnen verbeteren? Eenvoudig, een VR-versie van hetzelfde. Er zijn maar weinig games die zich lenen voor dit soort technologie als het juweel van Superhot Team, een indiestudio onder leiding van Callum Underwood. De ontwikkelaar informeert ons precies via zijn profiel Twitter, dat Superhot VR in slechts zeven dagen de $ 2 miljoen bereikte. Een zeker onverwacht resultaat maar tegelijkertijd beslist verdiend. Om eerlijk te zijn, bevatten deze cijfers echter gedeeltelijk een schatting van de verkoop van PlayStation VR, de gegevens zijn nog niet beschikbaar gesteld, maar analisten lijken meer dan vertrouwen te hebben in de verkoop van de titel voor het Sony-platform.

Afbeeldingsresultaat voor superhot vr "

Kortom, de verkoop van Superhot VR is een fantastisch kerstcadeau geweest voor zijn getalenteerde team.