Ze zijn geslaagd bijna 10 jaar vanaf de release van de RPG in key fantasie The Elder Scrolls V: Skyrim, maar fans van de saga ontwikkeld door Bethesda vermeld geen afwerkingcreatie mod die verandering, zelfs drastisch, de gameplay van de titel. De laatste hiervan zorgt voor een opschudding van de titellanden, die op deze manier volledig zijn gerenoveerd om die van Midden-aarde te herinneren ontworpen door JRR Tolkien. Welkom bij Middle Earth - Path of the Hobbit!

Midden-aarde - Skyrim

Nieuwe speurtochten speciaal gemaakt voor de gelegenheid, bewapening, spreuken en goed 500 nieuwe NPC's, naast een grote kaart die het hele pad beslaat dat is genomen door Bilbo Baggins ter gelegenheid van The Hobbit: van Provincie naar de berg van Smaug, elk detail van Middle Earth - Path of the Hobbit è zorgvuldig verzorgd door de ontwikkelaars van deze mod, die hem zelfs hebben verrijkt met echte Rings of Power dat spelers kunnen zoek over de hele wereld.

Midden-aarde - Skyrim

De keuze wordt aan hen overgelaten welk deel te nemen tijdens de Slag om de vijf legers, neuralgisch moment de The Hobbit net zoveel in de boeken als in de films die eraan zijn ontleend, zoveel als besluiten om alles uit te stellen is ontspannen een pint nemen in de herberg Het stijgende veulen.

Midden-aarde - Skyrim

Het lijkt erop dat er niets ontbreekt Middle Earth - Path of the Hobbit als een worden beschouwd authentiek avontuur Tolkien in staat om zelfs de meest fervente fans van de serie tevreden te stellen. De mod is beschikbaar om te downloaden op dit adres, en is alleen compatibel met de originele versie van Skyrim (daarom is het uitgesloten Special Edition uitgebracht in 2016). Wat vind je hiervan en het al even ingrijpende mod voor Fallout 4 waardoor de titel behoorlijk op lijkt Stille heuvels?