Tijdens het Microsoft E3-conferentieLEGO Star Wars: Skywalker Saga werd gepresenteerd te midden van titels die zeker de meeste aandacht trokken, die naar verwachting op alle platforms in 2020 zal aankomen.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga

De eerste versie waarop ze de titel testen, waarvan we ons herinneren dat ze alle negen hoofdfilms van de franchise zullen herhalen, lijkt te kunnen opscheppen over uitstekende prestaties op de Nintendo Switch, waarmee het doel wordt nagestreefd om een ​​ervaring te creëren die gemeenschappelijk is voor alle verschillende platforms.

Resultaatbeelden voor Lego Star Wars Skywalker Saga "

TT Games is zich natuurlijk bewust van de verschillen tussen de verschillende hardware waarop LEGO Star Wars: Skywalker Saga zal moeten draaien, maar om deze reden wil het zoveel mogelijk focussen op de Nintendo hybride console, om iedereen de best mogelijke ervaring te garanderen.