Fallout 4, laatste hoofdstuk in single player ontwikkeld door Bethesda, ontving er een voor pc en Xbox One exclusieve mod in staat om het geheel te transformeren Gemenebest besmet gebied in een mistige, angstaanjagende heide wat ongelooflijk lijkt op die in Stille heuvels: hier ben je Whispering Hills.

Whispering Hills - Fallout 4

De betreffende mod is al meer dan een jaar beschikbaar voor download op de bovengenoemde platforms, maar heeft deze pas onlangs ontvangen een substantiële update wie ging naar inhoud uitbreiden en vul het onder andere in iconische verpleegkundigen in Silent Hills en verontrustend Sirenehead: torenhoge hybride wezens tussen één Magere man en een alarmsirene, in staat om esplodere in meerdere kleinere monsters ooit verslagen.

Whispering Hills - Fallout 4

Niet alleen mist en monsters: Whispering Hills verandert zelfs dehele OST van Fallout 4 voor een soundtrack opwindend, waardoor de sfeer van de hele titel ontstaat gemaakt in Bethesda veel meer verontrustend e in lijn met de legendarische titel waarop het is geïnspireerd.

Je kunt de Whispering Hills-mod vandaag downloaden op Moddb.com, om te genieten van een game-ervaring veel dieper en compleet dan kan hij de ongelukkigen aanbieden Fallout 76. vinden op dit adres een video met een gevecht tegen een monsterlijke Sirenehead.