Een ontwikkelaar die een uitzonderlijk jaar achter de rug heeft Nintendo Switch è Saber Interactive. Als de naam niets zegt, zullen wij u helpen. Het softwarehuis bracht onlangs de Nintendo-hybride op, The Witcher 3: Wild Hunt - Complete editie en hielp ook de havens van Call of Cthulhu en Vampyr.

Dus wat zijn de plannen voor de toekomst? Tijdens een interview met GameReactor, de Chief Creative Officer van Sabre Interactive, Tim Willits, onthulde dat de ontwikkelaar momenteel nieuwe Switch-spellen maakt:

“Ik kan op dit moment niets aankondigen, maar we zijn dol op het Switch-platform en maken een aantal nieuwe games. Ik zal ze nu niet aankondigen. "

Naast de hierboven genoemde titels, werkte Sabre ook aan Ghostbusters: The Video Game Remastered en bracht in voorgaande jaren beide NBA Playgrounds-geruchten uit.

Porting The Witcher 3 was het meest uitdagende project voor ontwikkelaars. Uiteindelijk was het team, na enkele opofferingen, in staat om het spel nog beter te laten werken op Switch.