Bijna elke Pokémon-generatie van 1996 tot vandaag heeft een aantal pocketmonsters ontvangen weer tot leven gebracht van het overeenkomstige fossiel. Zwaard en schild Pokémon, de recente krantenkoppen over Nintendo Switch, brachten ze dit concept naar een ander, onverwacht niveau: een dat daag de natuurwetten uit op manieren die 20 jaar en 890 verschillende wezens niet meer wist te bereiken.

Om doen herleven een van de vier uitgestorven Pokémon beschikbaar in de regio van Galar het is inderdaad noodzakelijk combineer twee verschillende fossielen die heel weinig met elkaar te maken hebben. Combineer een Ornitofossiel en een Dracofossiel en je zult een hebben dracozolteen Ittiofossiel en een Plesiofossiel en je zult een hebben Arctovischen zo verder. Het resultaat geeft leven aan slecht gecombineerde wezens, Met een staart in plaats van de torsohoofden integendeel en in het algemeen één aspect lompe.

Zwaard en schild Pokémon

de illustrator FranLade03 hij maakte echter kunstwerken die laten zien hoe Dracovish, Arctovish, Dracozolt en Arctozolt eruit zouden zien als de Pokémon-serie een meer realistische stijl: het resultaat laat zien hoeveel deze hybride wezens leef hun leven tussen pijnen en lijden meer dan de respectieve beschrijvingen van de Pokédex ze zijn niet in staat om dit te doen, zoveel om ons te laten hopen dat de regio Galar, in het geval van een mogelijke follow-up van Pokémon Sword en Shield, een meer middelen in het gebruik van voldoende personeel de behoud van zijn archeologische vondsten. Naar aanleiding van de galerij met Pokémon-gruwelen die we nooit wilden zien.

Arctozolt

“Het bovenste deel van zijn lichaam is bevroren en wanneer hij beeft, produceert het elektriciteit. Loop met extreme moeite. "

Zwaard en schild Pokémon
Een vrolijke hoewel gekoelde dinosaurus gevangen in een cupcake? Ik denk het niet.

Arctovisch

"Het vangt prooi door zijn omgeving te bevriezen, maar zijn mond boven zijn hoofd worstelt om ze te slikken."

Er is in ieder geval waardering voor de ijver van degenen die besloten hebben hun hoofd achterover te plaatsen.

dracozolt

“Het produceert elektriciteit met de krachtige spieren van de staart. Het bovenste deel van zijn lichaam is te klein in vergelijking met het onderste deel. "

Zwaard en schild Pokémon
Een van de beste gerecombineerde fossielen, en dat is alles te zeggen.

Drakovisch

"Hij beschikt over zeer krachtige benen waarmee hij met snelheden boven 60 km / u kan rennen, maar kan alleen onder water ademen."

Bewijs dat harddrugs legaal zijn en veel worden geconsumeerd in Galar.

Dit is de richting die i Pokà © fossiele zal vanaf nu nemen, of degene gemaakt in Pokémon Sword en Shield is alleen een klacht historisch gerapporteerd weinig zorg dat de Britse regering zich in het verleden heeft voorbehouden naar archeologische vondsten? Voor nu moeten we gewoon kijk terug naar wat er is geweest, in de hoop dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.