Voor de serie er is nooit een limiet voor het ergste, Je hebt al ongelukkige Fallout 76 (laatste hoofdstuk van de serie Post-apocalyptische RPG van Bethesda) ontvangen, na betaalde servers, $ 7 koelkasten en tassen van dubieuze factuur, nog een lage slag: dit keer door de online hacker.

Het lijkt erop dat de hack in kwestie betreft Alleen pc-versie van de titel en laat oneerlijke spelers letterlijk maak de inventaris leeg van iemand in hen buurt: het enige veilige lijkt de hoeveelheid te zijn TAPPI in bezit van de ongelukkige beschermheer, samen met alle voorwerpen die zich in de Opbergdoos rond de gamewereld.

Het probleem werd eerst gemeld door de beheerder van de subreddit opgedragen aan Fallout 76, die hij onmiddellijk behandelde waarschuw de spelers met de volgende woorden:

“Omdat er geen manier is om te begrijpen wie de hack gebruikt en wie niet, is de enige manier om dit te voorkomen, door niet op openbare servers te spelen. Als jij of je vrienden in het bezit zijn van een Fallout 1st-abonnement, is het beter om een ​​tijdje op privéservers te blijven, anders is het de suggestie om je waardevolle voorwerpen, wapens en bepantsering in je Stash Box te bewaren. "

Bethesda heeft dat nog niet gedaan afgegeven verklaringen hierover mogelijk katastrofisch hack dat helemaal zou kunnen markeer het voortijdige einde voor Fallout 76, maar gezien de bovengenoemde onmogelijkheid om de gebruikers van hetzelfde te identificeren, stellen we ons voor dat een bug-fix dat hij zal corrigeren, zal het niet onmiddellijk worden vrijgegeven.

Houd de dure virtuele koelkasten vast en vul ze met je spullen, oh Fallout 76 spelers, omdat denucleaire winter is gearriveerd en de plunderaars zwerven door de vervuilde landen. Jammer dat het niet de nucleaire winter was die we hadden verwacht.