Zoals gemeld door een recent rapport van Superdata de pc-versie van Red Dead Redemption 2 heeft lichte belangstelling gevonden voor Epic Games Store.

Volgens het rapport verkocht de Rockstar-titel zelfs slechts 408.000 eenheden in de eerste lanceringsmaand. Deze cijfers verbleken in vergelijking met andere exclusieve lanceringen zoals Borderlands 3. De Gearbox-titel verkocht 1,78 miljoen eenheden in zijn debuutmaand.

Bovendien heeft RDR2 2 tot nu toe tussen 200.000 en 500.000 exemplaren verkocht op Steam. Niet bepaald opwindende resultaten, hoewel er een mogelijkheid is dat de meeste pc-spelers hun exemplaar hebben gekocht op Rockstar Launcher in plaats van op de Epic Game Store of Steam. Het zal echter interessant zijn om te zien of de verkoop van het spel in de loop van de tijd zal toenemen.

We herinneren je eraan dat Red Dead Redemption 2 beschikbaar is op console en pc.