In de afgelopen weken een nu geannuleerde aangifte vrijgegeven door de uitgever Athlon Games onthulde het bestaan ​​van een nieuwe editie voor Batman: The Telltale Series, samen met een tot nu toe niet-gepubliceerde DLC die blijkbaar zou aankomen op alle platforms waarop de titel beschikbaar is gesteld.

La Shadows-editie van Batman: The Telltale Series zou samengaan alle hoofdstukken eerder uitgebracht, vergezeld van de bovengenoemde onbewerkte downloadbare inhoud die de verklaring van Athlon Games omschreef als 'monochromatisch en rijk aan zwarte, witte en rode tinten". Beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, zou het ook mogelijk zijn, voor al eigenaren van de titel, om de DLC te kopen voor een bedrag gelijk aan $ 4.99.

Het is duidelijk niet mogelijk om de te traceren motivatie waardoor de uitgever de verklaring annuleerde en het bestaan ​​van deze speciale editie evenzeer handhaafde gehuld in mysterie hoeveel deBat Man dat is het onderwerp, maar er kunnen problemen zijn met licenties die nog te verkrijgen zijn DC Comics of heel eenvoudig een menselijke programmeerfout met betrekking tot de inhoud op de site. We zullen niet nalaten u te updaten bij de release van meer informatie in dit verband, u in de tussentijd uitnodigend om de onze beoordeling gemaakt voor i 5 hoofdstukken die samen deze prachtige titel vormen.