Elke ontvanger ontvangt $ 30,000 onbeperkte subsidie ​​voor excellentie bij het plaatsen van vacatures voor veteranen

SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) –De Call of Duty Endowment kondigt met trots de selectie aan van ForcesUnited, evenals het partnerschap tussen Upstate Warrior-oplossing en Goodwill Industries of Upstate / Midlands South Carolina, als de ontvangers van 2019 van de Call of Duty-schenking Zegel van Onderscheid, de norm van uitmuntendheid in de tewerkstellingssector van veteranen.

Nu in zijn zevende jaar, de Call of Duty Endowment's Zegel van Onderscheid non-profit beloont organisaties die het hoogste niveau van effectiviteit, efficiëntie en integriteit tonen bij het plaatsen van veteranen in kwaliteitsbanen. Elke winnaar ontvangt een beurs van $ 30,000, met de mogelijkheid om extra financiering, advies en ondersteuning aan te vragen.

""Zei Dan Goldenberg, uitvoerend directeur van de Call of Duty Endowment. "Krachten verenigd, evenals de unieke samenwerking tussen Upstate Warrior-oplossing en Goodwill Industries of Upstate / Midlands South Carolina, hebben met veteranen gewerkt met zinvolle banen. Hun werk is de kern van wat we de schenking doen en ik kan niet wachten om ze te zien blijven gedijen. "

Meer informatie over de winnaars van dit jaar:

  • ForcesUnited is een non-profitorganisatie in Georgia en South Carolina die veteranen in 33 landen verbindt met middelen die hun kansen op werk verbeteren. Ze bieden een persoonlijk leerplatform voor effectieve militaire transitie, en bieden daarnaast netwerkmogelijkheden voor bedrijfsleiders die vaak militaire veteranen zijn. 30% van hun plaatsingen zijn vrouwelijke veteranen en 60% van hun geplaatste veteranen hebben een dienstgebonden handicap.
  • Upstate Warrior-oplossing, in samenwerking met Goodwill Industries of Upstate / Midlands South Carolina, biedt robuuste, op werkgelegenheid gerichte diensten vanaf het moment van intake en doorgaan met follow-up na plaatsing om een ​​retentiegraad van 83% voor 6 maanden te garanderen.

Sinds de oprichting zeven jaar geleden heeft de Zegel van Onderscheid programma heeft bewezen de meest effectieve non-profit evaluatiebenadering in de veteranengemeenschap te zijn. Het is het resultaat van een fenomenale samenwerking tussen de belangrijkste non-profitorganisaties in de veterinaire arbeidsruimte.

"De Zegel van Onderscheid programma zou niet mogelijk zijn zonder het werk van Deloitte om de deelnemende organisaties volledig te beoordelen, "voegde Goldenberg toe. "We zijn er trots op steeds weer met hen samen te werken. "

Dit jaar is de Zegel van Onderscheid ontvangers sluiten zich aan bij een toplijst van non-profitorganisaties om deze erkenning te ontvangen. Eerdere ontvangers van de Zegel van Onderscheid die nog steeds een groot verschil maken in Amerikaanse en Britse veteranen zijn:

Kandidaten voor de Call of Duty Endowment's Zegel van Onderscheid moeten voldoen aan strenge criteria om te worden overwogen. De beoordeelde statistieken omvatten het aantal geplaatste plaatsingen, gemiddelde kosten per plaatsing, gemiddeld startsalaris, retentiepercentages van zes maanden, belangrijke achtergrondcontroles van medewerkers en een verscheidenheid aan financiële gezondheidsindicatoren van de organisatie. Alle aanvragen werden in eerste instantie beoordeeld en geëvalueerd door de buitenzijde van de schenking Raad van Advies. Halve finalisten worden vervolgens onafhankelijk pro deo beoordeeld door Deloitte en uiteindelijk goedgekeurd door de Raad van Bestuur van de schenking.

63,000-veteranen in betekenisvolle banen bij 100,000 De Call of Duty Endowment heeft de plaatsing van meer dan XNUM gefinancierd. De 2024-kosten van de schenking voor veteranen waren $ 2018 - wat voor een zinvolle tewerkstelling bij 522 / 1 de kosten van de inspanningen van het Amerikaanse ministerie van Arbeid opleverde. Landelijk verdienen Amerikaanse veteranen een gemiddeld salaris van $ 6, terwijl ze via de begunstigden van de schenking, met hun focus op hoogwaardige plaatsingen, gemiddeld $ 49,945 of 60,750% meer verdienden.

Help veteranen weer aan het werk te krijgen: www.callofdutyendowment.org/help.

Over de Call of Duty Endowment

De Call of Duty Endowment is een non-profit organisatie mede opgericht door Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard. Het doel is om veteranen te helpen bij het vinden van hoogwaardige carrières door groepen te ondersteunen die hen voorbereiden op de arbeidsmarkt Ga naar voor meer informatie over de Call of Duty-schenking www.callofdutyendowment.org.

ACTIVISION en CALL OF DUTY zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contacten

Kelvin Liu
Directeur, bedrijfscommunicatie
Activision Blizzard
310.255.2213
kelvin.liu@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD