In de huidige dag, 19 december, de kerstverkopen zijn officieel gestartEpic Games Store, en naast een zee van sappige aanbiedingen, heeft het bedrijf besloten om weg te geven un gioco alledaags tot de volgende keer 1 januari.

De titel van de eerste dag is Into The Breach, de turn-based strategie gecreëerd door Subset Games in samenwerking met Chris Avellone, de historische Fallout-storywriter. Volg deze om de titel in te wisselen link voor de Epic Games-winkel binnen volgende 24 uur.

De 12 gratis titels moeten elke dag een voor een worden ingewisseld, en zodra de volgende beschikbaar is, is de vorige niet langer gratis. Maak je echter geen zorgen, zelfs als je tegenwoordig niet thuis bent, kun je eenvoudig inloggen browser mobiel je telefoon en verzilver games rechtstreeks van de Epic-website, zonder dat je een computer bij de hand hoeft te hebben.