Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe seizoen van Destiny 2: Shadows from the Deep (Het Dawn-seizoen) Bungie organiseerde een onmisbare afspraak voor alle fans en leden van gemeenschap.

Vrijdag 20 december de MOBA van Milaan (Via Giovanni Pascoli 70, MM2 Piola) kunnen alle Destiny 2-spelers samenkomen om plezier te hebben en een nieuwe dreiging tegemoet te treden na de Vex-invasie te hebben verijdeld in een Community-evenement dat volledig aan hen is gewijd.

Een unieke kans om het Dawn-seizoen te ervaren op de ROG-gamestations die beschikbaar zijn gesteld door ASUS Italia en te spelen met enkele van de beroemdste makers van Destiny 2-content in Italië, GiornoGaming en ElitGaming in een exclusieve omgeving, volledig ontworpen voor gamers zoals de MOBA van Milaan.

Het evenement opent zijn deuren voor bezoekers om 20.00 uur en gaat door tot het sluiten. Voor degenen die zullen spelen zijn er gadgets gewijd aan het spel, een klein eerbetoon met het oog op de komende kerstvakantie.

Wees echter voorzichtig, plaatsen zijn beperkt, dus schiet op om deel te nemen. Een echte voogd is nooit te laat.