In de loop van 2019 Game Awards zodra het werd afgesloten, de follow-up van de chirurgische zandbak beroemdste ter wereld: Chirurg Simulator 2 zal worden vrijgegeven tijdens de 2020 met coöperatieve elementenlijkt het aan 4-spelers.

Chirurg Simulator 2

De bovengenoemde coöperatieve modus is zojuist geweest gezinspeeld door de ontwikkelaars van Bossa Studios door een op de spelsite plaatsen, zonder welke het alleen zou zijn gesuggereerd door de aanwezigheid van ben vier karakters voor de duur van de korte video die erbij hoort.

"Dit spannende vervolg brengt een waanzinnige dosis adrenaline recht in het hart van het originele spel, waardoor het naar een nieuw niveau wordt getild. Verwacht veel (of vier?) Verrassingen in de komende maanden! "

È momenteel onbekend zelfs de bestemming die Surgeon Simulator 2 zal hebben bij de release: het zal een exclusieve pc zijn voor tenminste de eerste periode of zal tegelijkertijd worden vrijgegeven op meerdere videogameplatforms? We moeten gewoon wachten op verdere updates van het Bossa Studios-ontwikkelingsteam.