De Pokémon Company heeft er een aangekondigd geanimeerde webseries verdeeld in zeven delen, gecentreerd op de regio Galar, de setting van Sword and Shield. Pokémon: Twilight Wings, dit is de naam van de serie, zal worden uitgezonden vanaf officieel Pokémon YouTube-kanaal. De eerste afleveringen komen aan Januari.

Met een regio, die van Galar, volledig gebaseerd op de verheffing van strijd en gevechten, focussen de webseries op de dromen van de inwoners van Galar, de realiteit van hun leven en de uitdagingen die ze moeten overwinnen. de het instellen van lijkt zeker geen herhaling te zijn van wat we zagen in de laatste games die op de Nintendo Switch werden uitgebracht, dus fans zouden bij deze gelegenheid een verademing moeten verwachten. Je moet echter geen geweldig werk verwachten: elke aflevering, en in totaal zijn er zeven, duurt ongeveer 5 minuten.

De animaties worden gerealiseerd door Studio Colorido, die in de 2018 zorgde voor het maken van de film Penguin Highway.

Pokémon

De serie zou op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon moeten verschijnen op 15 januari.