Sonic wat is er aan de hand? Na het werk om de blauwe egel opnieuw te ontwerpen, heeft nu de studio die verantwoordelijk is voor het nieuwe ontwerp zijn deuren gesloten.

Nadat Paramount Pictures fans zag opkomen vanwege het Sonic-ontwerp in de film, besloot Paramount voor een verandering te kiezen, maar nu is de studie achter de nieuwe functies van de beroemdste ether-egel afgelopen.

Hoewel het nieuwe ontwerp door de fans goed is ontvangen, vooral vanwege de gelijkenis met het oorspronkelijke karakterontwerp, lijkt de studio van Vancouver Moving Picture Company toch zijn deuren te hebben gesloten, maar enige tijd geleden baarde het 800-artiesten en uitstekende prestaties. De reden voor deze sluiting? Blijkbaar zou het worden toegeschreven aan te veel marktdruk. Het nieuws van de sluiting heeft de oren van bereikt CBC-rapport die beweert een e-mail aan het personeel te hebben ontvangen.

Ook volgens CBC Report, in de e-mail die zij citeren "Groeiende druk op de externe markt" en dat "De beslissing is niet lichtvaardig genomen." Helaas weten we niet hoeveel mensen er zonder werk zitten, maar gelukkig lijken de studio's in het hoofdkantoor in Londen, Montreal en Los Angeles in ieder geval veilig.

Om u een idee te geven, het curriculum van de Moving Picture Company kan een groot aantal films van hier bevatten: The Lion King, Harry Potter, Life of Pi en natuurlijk Sonic.

Wat vind je van deze sluiting? Kun je niet uitleggen hoe een studio kan afsluiten of de achtergrond kan begrijpen? In de tussentijd heb je dat gehoord Is Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition vertraagd?