Vanaf vandaag Crash Team Racing Nitro-gevoed Het is beschikbaar Winter Wonderland Grand Prix, die een volledig nieuw nummer biedt, evenals nieuwe personages, karts en objecten die beschikbaar zijn in de pitstop.

Spring in de sneeuw op een versierde Nitro-slee: je favoriete bandicoot is terug vol kerstsfeer in de Winter Wonderland Grand Prix! Vanaf 12 December, de Winter Wonderland Grand Prix biedt een volledig nieuw nummer, Gingerbread Joyride, evenals nieuwe personages, karts, objecten die beschikbaar zijn in de pitstop en een heel speciale Spyro-skin die je vakantie zeker zal opvrolijken.

Maak je klaar om te concurreren in een perfecte vakantiestijl met deze fantastische functies:

  • NIEUW SPOOR: Rijd door een vakantiescène als geen ander in Gingerbread Joyride! Van de warme en gastvrije tonen van het peperkoekdorp tot het fantastische idyllische landschap van Winter Wonderland, deze baan zal zeker de vreugde ontketenen terwijl je je tegenstanders inhaalt!
  • NIEUWE KARAKTERS: Rilla Roo en Yaya Panda doen mee aan de viering, evenals een gloednieuw personage, Hasty - een vliegende eland gebaseerd op een beroemd personage uit de CTR-traditie. Maar dat is niet alles! Je omroepduo Chick n Stew zit niet meer op de tribune, maar zal op het circuit rennen in dit speciale Grand Prix-seizoen!
  • NIEUWE KART: overtreft uw concurrenten met de sneeuwploeg, laat de andere bestuurders met uw mond waterig in de kegelvormige kart met snoep en neem uiteindelijk de teugels van het definitieve kerstvoertuig, de Nitro Sled!
  • PIT STOP-OBJECTEN: Een rendierhuid voor Crash, pyjama's voor Baby Crash en Coco, heerlijke deegwielen, verfklussen met kerstthema en stickers - er is geen gebrek aan nieuwe esthetische objecten om het seizoen te vieren! Maar wacht tot je de huiden erop ziet en de "Winter Guardian" Spyro.
  • UITDAGINGEN EN AWARDS IN DE NITRO GAUGE: Polar in een slechte trui, Hasty in een zijden skipak en nog veel meer, voltooi de uitdagingen om deze en andere nieuwe beloningen te verdienen in de Nitro Gauge van het Winterfestival.
  • VOORBEELD KART EN DECALOMANIË: geplaatst in de 5% -band tussen de beste finishers van de Grand Prix en win de kampioenskaart van de kampioen en het Winterfestival!