SEGA en Two Point Studios bevestigen met genoegen dat de zeer gewaardeerde ziekenhuismanager Two Point Hospital Sarà beschikbaar voor Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One en Nintendo Switch vanaf 25 februari 2020. Het is mogelijk om vooraf in digitale versie te kopen Two Point Hospital op Microsoft- en Sony-consoles via de officiële digitale winkels, terwijl de pre-aankoop op Nintendo Switch binnenkort volgt.

Kan niet wachten tot het spel op consoles arriveert? Bekijk nu de nieuwste trailer:

Bouw je epos gezondheidsimperium in de bizarre wereld van Two Point County, uw ziekenhuis personaliseren, behandeling zoeken voor ongebruikelijke ziekten (nou 119!), behandelingen toedienen aan patiënten en leidinggevenden. Bij de lancering is de consoleversie van Two Point Hospital het zal compleet zijn met de eerste twee beroemde uitbreidingen, "Bigfoot" en "Pebberley Island", die spelers een totaal van goede 21-regio's bieden om te verkennen.

Om de beste game-ervaring op alle platforms te garanderen, heeft Two Point Studios het besturingssysteem van de pc-versie volledig opnieuw ontworpen om het aan te passen aan de consoles, om een ​​vloeiende en speelbare ervaring te garanderen, zowel onderweg als op de bank.