De 2020 wordt het jaar van PlayStation 5 e Xbox Scarlett, en als van de eerste de naam vrij duidelijk is, des te minder het is voor de volgende Microsoft-console, momenteel bekend onder de codenaam, Scarlett precies.

A spreken dit was hetzelfde Phil Spencer, Waarin staat dat de definitieve naam van de volgende console zal de functie en het hoofdidee van de machine vertegenwoordigen en beschrijven, zoals altijd in het verleden het geval is geweest. Dit zijn zijn woorden:

Wanneer we onze consoles een naam geven, denken we na over wat hun kenmerken zijn. Met Xbox 360 hebben we een entertainmentervaring beschreven die verder ging dan de console, waarbij deze laatste in het middelpunt van alles stond. Xbox One vatte in plaats daarvan ons motto samen "altijd op invoer, alles in één".

We zullen hetzelfde doen met Scarlett.

De totonome wordt geopend voor de volgende console van Microsoft: hoe u denkt of wilt dat het wordt genoemd Xbox Scarlett?