Kingdom Hearts III keert terug met de DLC ReMIND de 23 januari 2020, in exclusieve tijd op PS4 gedurende ongeveer een maand. Tijdens de stand van zaken werden de pre-orders geopend met betrekking tot deze nieuwe inhoud gewijd aan de saga ondertekend door Tetsuya Nomura.

Resultaatafbeeldingen voor kh3 herinneren 1080 "

De nieuwigheid die meteen in het oog springt, is de aanwezigheid van personages uit Final Fantasy, zoals Leon (Squall Leonhart), Yuffie en Aerith, personages die altijd fundamenteel zijn geweest in het universum gecreëerd door Square en Disney, maar grote afwezigen (onterecht) in het derde hoofdhoofdstuk.
ReMIND zal worden uitgebracht in twee versies, een standaard en een andere die ook een reeks tracks en video's bevat die zijn gewijd aan het orkestconcert gewijd aan de soundtrack van Kingdom Hearts III.