Als je in Grand Theft Auto auto's, motorfietsen, vliegtuigen enzovoort naar voren brengt Red Dead Redemption 2 we moeten ons aanpassen aan de tijd. Hier dus dat, dankzij een mod, is het mogelijk om een ​​heteluchtballon te laten verschijnen. Eenmaal geïnstalleerd kun je het overal waar je bent bellen en beginnen te vliegen op het prachtige landschap dat is gecreëerd door Rockstar Games.

Het installeren van de mod is heel eenvoudig, kopieer de bestanden gewoon naar de gamemap. Zorg ervoor dat u het hebt geïnstalleerd RDR2 Hook Scriptanders werkt het niet. Op dat moment hoeft u alleen maar op F8 te drukken en de ballon omhoog te brengen. In het geval u op zoek bent naar mods voor Red Dead Redemption 2, onlangs ook op Steam aangekomen, kunt u verbinding maken met de hoofdpagina van Nexus Mod en kijk eens.