Bethesda vandaag aangekondigd Reddit dat de ontwikkeling van nieuwe inhoud voor The Elder Scrolls: Legends è "Opgeschort voor de nabije toekomst".

Hier is wat werd geschreven door de gemeenschapsleider Christian Van Hoose:

"Je kunt nog steeds The Elder Scrolls: Legends downloaden en spelen op alle bestaande platforms en online en in single player modes concurreren. We zullen het spel ook blijven ondersteunen met maandelijkse prijskaarten en reguliere spelevenementen. Nieuwe uitbreidingen en andere toekomstige inhoud worden echter niet langer ontwikkeld. We blijven doorgaan met onderhoudsondersteuning. "

TESL heeft geprobeerd een markt te betreden waar er al heilige monsters zijn zoals Magic: The Gathering Arena en Hearthstone. Dit laat weinig ruimte over voor concurrenten, zelfs wanneer ze zijn gebaseerd op populaire IP's zoals The Elder Scrolls. Bijvoorbeeld, CD Projekt RED ontkoppelde de consoleversie van Gwent eerder deze week.

Kortom, het spel van Bethesda is vrijwel dood, als je aan het spelen was, zou je andere soortgelijke titels moeten gaan controleren.