De trailer van Ik ben Jezus Christus, die beweert een "Zeer realistische simulatiespel", is ongetwijfeld erg interessant. Het is een first-person titel waarin de speler wonderen kan verrichten (zoals het oproepen van vissen), het kwaad kan genezen en met zijn magische handen tegen Satan kan vechten.

Meer dan 30 wonderen zullen worden opgenomen, nou 23 meer dan die gemaakt door Jezus zelf. Je kunt zelfs mensen dopen en superkrachten krijgen van de Heilige Geest, net zoals het in de Bijbel is geschreven. Er zijn ook speciale vaardigheden, zelfs als het niet duidelijk is wat ze zijn. Misschien timmerwerk of timmerwerk, zoiets, ik weet het niet.

Ik weet niet hoeveel mogelijkheden zo'n spel moet worden gepubliceerd, behalve het softwarehuis SimulaM geloof het echt. Een publicatiedatum is nog niet bekendgemaakt, maar we hebben een half idee van wat het zou kunnen zijn, misschien zelfs tijdens deze maand december.