I De Game Awards 2019 zijn nu om de hoek. De 12 van december en de gast en producent van de show worden uitgezonden. Geoff Keighley, was de hoofdrolspeler van een AMA (Ask Me Anything) op Reddit, waar hij bevestigde dat ze daar zijn "Over 10 nieuwe games / projecten" die tijdens de show zal worden onthuld. Volgens wat hij zei, zijn er nog geen spellekken vrijgegeven.

De Game Awards zijn een ceremonie die verschillende titels in verschillende categorieën beloont, praktisch de videogame-oscars. Maar naast de prijzen zijn de Game Awards ook een show geworden waar ontwikkelaars en uitgevers nieuwe titels tonen.

De show van vorig jaar had een aantal geweldige aankondigingen. De eerste teaser trailer van Dragon Age 4. Obsidian Entertainment aangekondigd The Outer Worlds. Keighley bevestigde tijdens zijn AMA dat kijkers terecht aannemen dat er dit jaar grote aankondigingen zullen zijn. We moeten gewoon wachten op deze paar dagen en zien wat interessant zal zijn.