In de afgelopen uren Sony ha aangekondigd de komst van de2019's nieuwste PlayStation-stand van zaken, die vervolgens live wordt uitgezonden 10-versie. Stem gewoon af op het officiële PlayStation-kanaal volgende week dinsdag om 6AM PT / 9AM ET, of de 15.00 Italiaanse uren om meer dan 20 minuten te volgen waarin nieuws wordt getoond, onthulde titels in previewen updates over de games die al beschikbaar zijn.

Het is waarschijnlijk geen toeval dat de livestream van Sony twee dagen voor de ceremonie plaatsvindt The Game Awards, waar Geoff Keighley al heeft onthuld dat er minstens een dozijn nieuwe games worden getoond. Het Japanse bedrijf zou hier dus van kunnen profiteren laatste stand van zaken van het jaar om een ​​exclusief PlayStation te tonen dat vervolgens tijdens GOTY zou worden uitgediept.