Net op tijd voor de vakantie heeft DICE Wake Island nieuw leven ingeblazen, zonder twijfel de meest populaire kaart in de geschiedenis van Slagveld. De geliefde kaart wordt gratis gelanceerd Donderdag 12 december, in combinatie met de laatste update van Tides of War, hoofdstuk 5: War in the Pacific.

Wake Island werd geboren als een E3-demo voor het originele spel Battlefield 1942 in de 2002. Sindsdien is de kaart verschenen in talloze spellen van Slagveld, Inclusief: Battlefield 1943Battlefield 2Battlefield 3 en nu Battlefield V.

Battlefield-veteranen kunnen deze iconische kaart beoordelen met dezelfde klassieke lay-out, maar nu met het uiterlijk, de geluiden en kenmerken van Battlefield V die innovatieve spelmechanismen omvat. Wake Island wordt gekenmerkt door zowel snelle acties met de Breakthrough-modus als door de traditionele Conquest Assault-modus. Beide spelmodi zorgen voor constante actie wanneer teams klaar zijn om hun doel te bereiken.

Ter gelegenheid van de terugkeer van Wake Island heeft DICE een nieuwe trailer uitgebracht.

Hieronder staan ​​enkele suggesties, samengesteld door de ontwikkelaars zelf, om soldaten te helpen zich voor te bereiden op de strijd en de overwinning op Wake Island veilig te stellen:

  • In Doorbraak krijgen de aanvallers in de eerste sector tanks in tegenstelling tot de verdedigers. Dus profiteer ervan als je aanvalt. Bovendien, als je merkt dat de verdedigers zich in het hotel verstoppen, haal het dan neer! De verdedigers kunnen op hun beurt vestingwerken bouwen om zichzelf te verdedigen tegen aanvallen.
  • Aanvallers kunnen ook manieren vinden om de hangar te vernietigen, dus verdedigers moeten zo snel mogelijk tankvallen installeren om te voorkomen dat ze de hangar bereiken.
  • Sommige bunkers kunnen worden vernietigd, anderen niet. Door ondergrondse routes te creëren, kunnen de verdedigers de tunnels gebruiken die naar de bunkers in hun voordeel leiden.
  • In de laatste sector is het mogelijk om de versterkingen van artillerie of raketten. Gebruik ze.
  • Onderschat kleine boten niet! Ze zijn snel, wendbaar en perfect voor op reis.