In de Valley of Gods wordt de ontwikkeling van de volgende game in de Campo Santo-studio helaas opgeschort.

Door middel van een in Veelhoek van de mede-oprichter van Campo Santo Jake Rodkin, zien we dat twee jaar na zijn aankondiging, "De ontwikkeling van In the Valley of Gods is in afwachting". Hoewel de game niet is geannuleerd, lijkt de toekomst er niet rooskleurig uit te zien, vooral vanwege het ontwikkelingsteam dat lijkt te werken aan verschillende Valve-projecten, aan Dota Underlords en de onlangs aangekondigde Half-Life: Alyx.

Helaas geven de onduidelijke uitspraken van Rodkin ons geen zekerheid of en wanneer de ontwikkelaars terugkeren naar de titel: "Ontwikkeling is in afwachting, maar het is een project waar mensen op terug kunnen komen".

De game als je er nog nooit van hebt gehoord, is een first-person avonturentitel. De speler zal merken dat hij een vallei in het midden van een Egyptische woestijn verkent en volgens de beschrijving zouden we schatten moeten vinden vergezeld van onze collega Zora om een ​​mysterie te ontrafelen dat ons roem en glorie zal brengen, tenzij de woestijn ons eerder uitschakelt. kom tot die ontdekking.

Wat vind je van de woorden van Jake Rodkin? Ben je hoopvol tegenover de Campo Santo of ben je bang dat het spel niet uitkomt? Als je geïnteresseerd bent om iets meer te leren, de titel heeft een Steam-pagina actief maar mist de releasedatum natuurlijk.

Ondertussen, en om je geest op te vrolijken, heb je gehoord dat de Cyberpunk 2077 artbook-cover ons in staat stelt om een eerste blik op de gamekaart.