In juli Ubisoft had een nieuw spel onthuld gewijd aan Rabbids en komt uit voor Nintendo Switch. De titel leek op de serie Mario Party di Nintendo. Vandaag hebben we wat meer informatie. Rabbids: Adventure Party, dit is de titel, is ontwikkeld door Ubisoft Chengdu, een divisie van het bedrijf wiens doel het creëren van videogames is, exclusief voor de Chinese markt.

Tijdens de officiële presentatie van Nintendo Switch, die momenteel ook in China op de markt wordt gebracht, Ubisoft heeft een trailer uitgebracht met de eerste reeks games die in deze nieuwe markt naar de console komen. Zijn inbegrepen Mario + Rabbids Kingdom Battle, Just Dance, Rayman Legends en de exclusieve Rabbids: Adventure Party. U kunt de trailer zien in de tweet net onder.

Rabbids: Adventure Party lijkt geïnspireerd te zijn door Ide reis naar het westen, een klassieker uit de Chinese literatuur geïnspireerd op tientallen verschillende werken. Eerdere rapporten hadden ook verklaard dat de game deel uitmaakte van een "missie" van Ubisoft gericht op het creëren van "unieke" ervaringen voor de Chinese markt, wat betekent dat het spel zich niet noodzakelijkerwijs in de rest van de wereld bevindt.