Halo: Reach verschijnt vandaag op pc voor de vreugde van gamers en tot grote verrassing, het kan mods voor de campagnemodus ondersteunen.

De bevestiging komt rechtstreeks van 343 Industries dat volgens de ontwikkelaars, zal de mod ondersteunen binnen de campagne voor één speler. Ook volgens 343, het spel heeft een anti-cheatsysteem dat spelers kunnen uitschakelen spelen op pc.

Zodra het anti-cheatsysteem is uitgeschakeld, kun je alleen de campagne en aangepaste games spelen. Het is duidelijk dat dit systeem de werking van de mods alleen buiten de geclassificeerde wedstrijden toestaat.

Een fan vroeg 343 of de game de mods echt zal ondersteunen la risposta het duurde niet lang: "We werken nog steeds aan het verbeteren van deze optie, maar voor nu is er een systeem om de anti-cheat te omzeilen. Hiermee kunt u de campagne en aangepaste spellen spelen, maar kunnen geen wedstrijden worden gestart die door matchmaking worden beheerd. We raden u aan een kopie / back-up te maken van alles wat u wijzigt, zodat u gemakkelijk terug kunt gaan. "

Ben je blij om eindelijk Halo: Reach vandaag in handen te krijgen? Heb je dit hoofdstuk van de gelukkige saga die de opkomst van Master Chief als een schietspel markeerde al gespeeld of ga je de saga naderen in deze aflevering?

Over dingen die vandaag worden gepubliceerd, je hebt gehoord over de release van de eerste teaser-trailer voor de Black Widow-solo film?

Reacties

antwoorden