Er gebeurt iets vreemds op de hoofdpagina van de herfst Steam kortingen. In feite heeft de gebruikelijke afbeelding die op de pagina verschijnt, die van de Steam-winkel, genomen een beslist vreemde wending.

Stoom

Wanneer de saldi ben begonnen, liet de hoofdafbeelding de winkel zien op een rode achtergrond, vergelijkbaar met de zonsondergang, met een klant die aankopen ging doen en een klein dier dat lijkt op een kat buiten het hotel. Het was best prettig.

In plaats daarvan is het nacht bij de Steam Store. De wegen ze zijn gehuld in schaduwen lijken omringd te zijn door verschrikkingen lovecraftian kronkelen. De klant van probeert eerst zichzelf te bevrijden van de greep van een zwarte tentakel ontsnapt uit het riool, terwijl op de achtergrond een gigantisch monster wordt gemaakt dat absoluut niets menselijks heeft. Het witte huisdier - wat geen andere Baba da is Baba Is You - het is er nog steeds, en op het dak, wat een ninja lijkt te zijn, en meer specifiek de hoofdrolspeler van Sekiro, zouden we zeggen klaar om in actie te komen.

Wat zou dit allemaal op Steam kunnen betekenen? Misschien niets. Misschien voert Valve gewoon extra items uit verschillende games in om iets meer toe te voegen naarmate de verkoop vordert. Natuurlijk is het nog steeds niet helemaal duidelijk waar de zwarte tentakel of dat wezen vandaan komt lovecraftian snack uit.

Als je nieuwsgierig bent, houd dan de officiële pagina in de gaten om te zien of er iets anders verandert. En bijna zeker, het zou zo kunnen zijn. We herinneren je eraan dat de herfstkortingen van Steam blijven bestaan tot 3 december. Hier is de afbeelding die aanvankelijk verscheen, zodat u een vergelijking kunt maken.

Stoom