Heb je je Elon Musk en Rocket League ooit in dezelfde zin voorgesteld? Vorige week heeft Elon Musk de wereld onthuld Tesla Cybertruck. Sinds de presentatie is het voertuig meteen veranderd in een online meme en is het al - op een absoluut onofficiële manier natuurlijk - opgenomen in verschillende videogames. Alleen deze week, een getalenteerde modder Musk en zijn Cybertruck toegevoegd aan Goldeneye 007 voor Nintendo 64.

Hoewel velen dit als een grap zien, zijn anderen vooral bezorgd over het feit dat de beruchte Cybertruck aan hun favoriete spellen is toegevoegd. Een fan, Nikki Luzader, is gekomen om er een te openen online petitie, vraagt ​​Elon betreed de Cybertruck in de Rocket League:

"Onze grote en genereuze Elon Musk heeft een revolutionair voertuig gecreëerd waarvan de schoonheid, kracht en elegantie onovertroffen zijn. Nu, mede Rocket League-spelers, moeten we vechten voor wat ongetwijfeld voor ons is ontworpen, want laten we wel wezen, de meesten van ons zullen het nooit kunnen betalen. Onderteken deze petitie en vecht om je lot in handen te geven van de man die het heeft gemaakt. Het zal het voor ons doen. Het zal het doen voor memes. Hij zal het doen omdat hij de enige echte is: Elon Musk. '

Rocket League

Sommige Rocket League-spelers hebben het voertuig al in de titel toegevoegd, zoals je kunt zien in de tweet hieronder. Op sociale media hebben echter andere fans contact opgenomen rechtstreeks Elon Musk, en vroeg hem om een ​​samenwerking met Psyonix Studios te starten.

Gelooft u dat de Cybertruck een geldige toevoeging aan de Rocket League kan zijn? In welke andere games zou je het goed zien? Laat het ons weten in de comments.