Red Dead Redemption 2 had geen soepele lancering op pc, zelfs zo erg dat Rockstar Games zich met een Tweet had verontschuldigd voor problemen.

Rockstar beloofde alle spelers die sinds de lancering tot de winterperiode hebben gespeeld een extra pakket met items. Nu we in de winter zijn, heeft Rockstar gereageerd via blog welk deel van de problemen is opgelost "De meeste prestatieproblemen voor Red Dead Redemption 2 op pc zijn opgelost", En dat dit pakket is eindelijk beschikbaar voor pc-gamers. Bovendien verklaarde Rockstar dat onopgeloste problemen snel zullen worden opgelost.

Maar terug naar het spelerspakket, wat vind je erin? Rockstar heeft bekend gemaakt dat spelers de Prieto Poncho krijgen samen met een pakket items die je leven gemakkelijker maken. Deze objecten omvatten:

 • 100x Express Bullets voor Revolver
 • 100x Express-munitie voor pistool
 • 100x Express cartridges voor herhalend geweer
 • 100X Express munitie voor geweer
 • 100x jachtgeweerballen
 • 20x brandbluspatronen
 • 20x vuurpijlen
 • 20x vergiftigende dolken
 • 20x molotov
 • 10x krachtige wonderbaarlijke tonics - volledig herstel van het leven, uithoudingsvermogen, Dead Eye en matige fortificatie
 • 3x-reanimaties voor paarden - breng het paard nieuw leven in door ernstige verwondingen en herstel matig zijn leven
 • 10x Minty Big Game
 • 20x-bonen - herstellen matig het leven en uithoudingsvermogen van het personage.

Het houdt daar niet op

Als je een van degenen bent die al een actief personage op Red Dead Redemption 2 hebben sinds de pc-lancering, dan kun je je pakket terughalen uit de beveiligingsbox in je veld, anders kun je naar elk postkantoor gaan.

Als je nieuw bent in het spel, ontvang je je 24 beloningen uren nadat je personage is gemaakt, maar het is nog niet voorbij. Dat klopt na deze geschenken moet je weten dat er meer komt voor de spelers, een voorbeeld en een alternatieve versie van de Marino-bandolier, een nieuw holster en een extra zorgpakket. Dit alles kun je krijgen met de volgende grote update van het spel.

Ben je dol op cadeaus gemaakt door Rockstar Games voor Red Dead Redemption 2 pc-gamers? Had je meer verwacht of ben je tevreden? In de tussentijd heb je dat gehoord Maakt een mod Pokémon Sword and Shield-texturen beter?