Tripmine Studios heeft onlangs gepubliceerd enkele screenshots van zijn fan remake in Source Engine of Half-Life: Opposing Force, Operation: Black Mesa. De ontwikkelaars willen hetvol Half-life spin-off. En, zoals u misschien al geraden heeft, zullen we worden opgeroepen om de rol van korporaal Adrian Shephard op zich te nemen.

Deze nieuwe screenshots tonen enkele omgevingen van het spel. Natuurlijk kunnen dingen in de toekomst veranderen, maar omdat deze fan-remake nog in de kinderschoenen staat, kun je op zijn minst een idee krijgen van wat het team van plan is te maken. Helaas is er geen idee over een mogelijke releasedatum voor deze remake. Zeker goed nieuws is dat de ontwikkelaars ontvangt geen klachten van Valve, dus het is slechts een kwestie van tijd voor dit project zie het licht. Tenzij, natuurlijk, het team het project verlaat. Hieronder kunt u echter de betreffende schermafbeeldingen bekijken: