Nintendo Switch ziet de komst van een leuke groep titels voor volgende maand, om je te helpen bij het zoeken naar het perfecte kerstcadeau.

We zijn nu bijna aan het einde van het jaar, maar Nintendo Switch stopt niet in zijn mars om de bibliotheek met ondersteunde games uit te breiden. En goed, in december verschijnt er een lijst met echt interessante titelswelke? Nu zullen we het samen zien.

De lijst is vrij lang, in feite hebben de NintendoLife-jongens een video gemaakt om ons in staat te stellen in alle rust te ontdekken wat de games zijn die op onze favoriete hybride console landen. Om de harten op te warmen, zal ik een aantal van hen opsommen, beginnend met: Alien: Isolation, Heroland, Farming Simulator 20, Assassin's Creed: The Rebel Collection, Shovel Knight: King of Cards en vele anderen.

Zoals je zojuist hebt gelezen, zijn inkomende games helemaal niet slecht. Als je een liefhebber bent van het horrorgenre en je om een ​​of andere vreemde reden Alien: Isolation niet hebt hersteld, raad ik je aan het aan je kerstlijst toe te voegen.

Wat vind je van de games die in december binnenkomen? Zelfs als we vroeg zijn, heeft u al kerstcadeaus gekocht of heeft het bekijken van deze lijst u aangemoedigd om uw toekomstige plannen te wijzigen?

In de tussentijd heb je onze gewassen van gezien kortingen voor Black Friday?