Als je Rez, Little King's Story, Chulip of Super Mario RPG hebt gespeeld, ken je de Japanse ontwikkelaars waarschijnlijk al Uiengames. Nou, de excentrieke studio heeft onlangs hun nieuwste titel "Dandy Dungeon - Legend of Brave Yamada" aangekondigd en is net geland op Steam.

In Dandy Dungeon zullen we ons voordoen als Yamada-ku, een programmeur die werkt voor een grote uitgever van videogames, maar die zijn baan haat. Wanneer u niet op kantoor bent, zult u tijd besteden aan een privéproject, waarin Yamada zelf de held is, maar alles zal veranderen wanneer de onze verliefd wordt op Maria-chan.

De game is een romantische komedie-RPG. Een gek avontuur tussen legendarische zwaarden, procedurele kerkers en een glorieus doel: het hart van Maria-Chan winnen.

Afbeeldingsresultaten voor Dandy Dungeon 720