Bijna zes jaar na zijn aankomst zet Candy Crush zijn niet te stoppen succes voort.

Candy Crush Soda Saga genereerde een winst van meer dan twee miljard dollar, volgens het laatste rapport van Sensortoren Store Intelligence.

Sinds de cob in de 2014 werd gelanceerd, heeft het puzzelspel 410 miljoen downloads bereikt via de App Store en Google Play. De helft van de winst werd gegenereerd in de Verenigde Staten, maar het spel was ook ongelooflijk populair in India. 68 miljoenen downloads kwamen alleen uit de VS, terwijl 50 uit India, respectievelijk de 17 en de 12% van alle downloads.

Afbeeldingsresultaten voor candy crush soda saga

De uitgever King heeft in het derde kwartaal van de 450 meer dan 2019 miljoen dollar verdiend, waarvan 85 uitsluitend werd gegenereerd door Candy Crush Saga. De vier titels in de Candy Crush-serie waren de makers van 85% van de inkomsten van de studio.