Super Smash Bros Ultimate is de laatste tijd erg op zijn gemak bij het verzamelen van personages uit heel verschillende videogame-universums, zozeer zelfs dat het niet correcter zou zijn om het volledig te definiëren "gezinsvriendelijke. ”Snake van Metal Gear Solid en Bayonetta van ... Bayonetta zijn immers al lang in de Super Smash Bros-serie. Misschien tien jaar geleden, zou Resident Evil binnen Super Smash Bros best vreemd kunnen zijn geweest, maar vandaag volkomen normaal. En binnenkort, zelfs als voor een beperkte periode, zullen we kunnen verzamelen Spirit Board enkele Resident Evil-personages. Wat is een teken voor meer inhoud die naar Super Smash Bros Ultimate komt?

Volgens het twitteraccount Nintendo versus, een beperkte gebeurtenis van de Spirit Board start in november 29. Tot 4 december kunnen spelers de geesten van Leon Kennedy verzamelen van Resident Evil 4, Jill Valentine in zijn originele look, Chris Redfield van Resident Evil 6 en Albert Wesker van Resident Evil 5. Het is echter nog steeds niet duidelijk welke tekens eraan worden gekoppeld.

Natuurlijk zijn de personages een beetje misplaatst met de sfeer van Super Smash Bros Ultimate, maar Resident Evil is de laatste tijd populairder dan normaal. Resident Evil 2 Remake is daarentegen genomineerd voor Spel van het jaar, terwijl het komt Resident Evil Project Resistance, om de geruchten over een mogelijke niet te vergeten remake van het derde hoofdstuk van de serie.

Bovendien is het seizoen van de eerste DLC van de titel bijna ten einde en, na de vele personages die we hebben gezien, kan dit beperkte evenement misschien een geldige aanwijzing vormen over wat ons te wachten staat.

Super Smash Bros

Het zou natuurlijk leuk zijn om de meest iconische personages van de serie definitief te zien. Het kan echter ook gewoon een leuke, nieuwsgierige maar tijdelijke bevinding van Sakurai zijn.

Wat denk jij Laat het ons weten in de comments.