Retail Egg is vergelijkbaar met de beste Black Friday VR-headset van 2019 en identificeert besparingen op de verkoop van HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Go en PSVR

BOSTON - (BUSINESS WIRE) - VR Headset Black Friday 2019-deals zijn hier. Vind de nieuwste besparingen op de HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Go en Playstation VR hieronder.

Beste VR Headset-aanbiedingen:

Black Friday-verkopen zijn in de tijd beperkt. bezoek Amazon's Black Friday-pagina en De startpagina van Walmart op Black Friday voor hun nieuwste deals. Retail Egg verdient commissies uit aankopen gedaan via de aangeboden links.

VR-headsets zijn tegenwoordig de trend voor degenen die een meer meeslepende ervaring in video's en games willen. De HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Go en de Playstation VR of PSVR hebben allemaal hun voor- en nadelen bij gebruik, capaciteit, accessoires en aanpasbaarheid aan andere apparaten.

Heeft Amazon Black Friday en Cyber ​​Monday verkopen? Twee van de meest populaire retailers die kortingen aanbieden op Black Friday en Cyber ​​Monday zijn Amazon en Walmart.

Amazon-shoppers hebben meer dan 700,000-modeartikelen besteld en 2018 gaat met een miljoen speelgoed omhoog. Amazon.com heeft miljoenen artikelen gratis verzonden naar klanten in de VS als onderdeel van de verkoopevenementen van vorig jaar.

Vorig jaar kenden zowel Walmart als Amazon een aanzienlijke groei tijdens de tweedaagse periode: Thanksgiving en Black Friday, met een jaar-op-jaar toename van de totale online inkomsten met respectievelijk 23% en 25%.

Over Retail Egg: Retail Egg deelt nieuws over e-commerce deals. Als een Amazon Associate Retail verdient Egg van in aanmerking komende aankopen.

Contacten

Andy Mathews (andy@nicelynetwork.com)

Bron BEDRIJFSDRAAD