Net op tijd voor Thanksgiving, Facebook heeft besloten om een ​​geweldige aankondiging of de overname van te doen Beat Games, de ontwikkelingsstudie achter het VR-fenomeen Beat Sabre.

"Vandaag kondigen we aan dat Beat Games deelneemt aan ons avontuur om VR naar meer mensen over de hele wereld te brengen. Ze zullen lid worden van Oculus Studios als een onafhankelijke operatiestudio in Praag, en blijven nieuwe manieren creëren voor mensen om VR en muziekgamen te ervaren. Het belangrijkste is dat wat de community leuk vindt aan Beat Sabre intact blijft. Beat Games blijft content en updates produceren voor Beat Sabre op alle platforms waar het beschikbaar is, met de extra ondersteuning van Facebook'.

Dit zijn de woorden van Mike Verdu ter plaatse Oculus, die op deze manier de passage sancties onder auspiciën van Facebook van een van de meest succesvolle VR-titels in de geschiedenis, met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren, voornamelijk dankzij een niet te onderdrukken mond-tot-mondreclame, aangezien het ontwikkelingsteam geen PR-service heeft gebruikt om zijn titel bekend te maken.