De nieuwe uitbreiding RAGE 2: TerrorMania is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Spelers kunnen het Kingdom of the Dead al verkennen, de perverse en vervloekte alternatieve versie van de verwoeste Zone. Snijd ondode pestkoppen met een krachtig nieuw zwaard (die ook dient als een sleutel tot vervloekte portals) en ontdek vervormde versies van bekende plaatsen evenals volledig nieuwe gebieden. Herstel de fragmenten van de kapotte NecroDisco en verzegel de portal die voor altijd naar de alternatieve dimensie leidt.

RAGE 2: TerrorMania is beschikbaar voor alle platforms en kan worden gedownload van de game store in ruil voor 500 RAGE credits. Spelers kunnen ook een speciale TerrorMania Digital Deluxe-update downloaden voor 1.750 RAGE-credits, waaronder:

  • uitbreiding RAGE 2: TerrorMania
  • Missie De god van de dood
  • Skin Reaper voor aanvalsgeweer
  • Skin Celebrity Zone voor de Phoenix
  • Skin monster truck mutant