We vermelden de beste vroege Black Friday-deals voor Xbox-consoles en -controllers voor 2019, met kortingen op Xbox Live-lidmaatschap en Xbox One Elite, One S & One X-consoles, controllers en gamebundels

BOSTON– (BUSINESS WIRE) –Vind de beste vroege Xbox One- en Xbox Live-deals voor Black Friday 2019. De onderstaande lijst bevat links naar de beste vroege Xbox One S-, One X- en Elite-console- en controller-deals, zoals beoordeeld en bijgewerkt door het team van Saver Trends.

Beste Xbox One-deals:

Black Friday-verkopen zijn in de tijd beperkt. We raden aan om te controleren Amazon's Black Friday-dealspagina en Walmart's Deal Drop-pagina voor hun volledige scala aan live deals. Saver Trends verdient commissies uit aankopen gedaan met behulp van de aangeboden links.

De Xbox One werd uitgebracht in november van 2017 met de codenaam Project Scorpio. De Xbox One X heeft zijn verbeteringen gehad. Samen met de Xbox One S, de Xbox Elite Controller en de Xbox Live zal elke Xbox een meeslepende ervaring hebben met deze Microsoft-pakketten.

Wat is de betekenis van Black Friday? Black Friday beschreef oorspronkelijk de files en de wijdverspreide verstoring die werd veroorzaakt door duizenden shoppers die tijdens Thanksgiving naar winkels trokken. Tegenwoordig verwijst de term gewoon naar de periode eind november waarin retailers indrukwekkende besparingen bieden aan consumenten in het hele land.

Over Saver Trends: Saver Trends onderzoekt en deelt online verkoopnieuws. Als Amazon Associate verdient Saver Trends met kwalificerende aankopen.

Contacten

Andy Mathews (andy@nicelynetwork.com)

Bron BEDRIJFSDRAAD