I problemen voor de 2K en het videogamemerk van de WWE lijken ze nooit te eindigen. Tijdens deze nacht nam een ​​groep hackers zelfs bezit van de officiële sociale pagina van het spel door een reeks aanstootgevende berichten (en foto's) te publiceren.

De hacker moet ook een groot voorstander zijn van het nieuwe, en gevreesde, worstelende bedrijf: de AEW (All Elite Wrestling), zoals blijkt uit de onderstaande tweet.

De persoon die verantwoordelijk is voor deze aanval heeft ook veranderde het omslagfoto van het bedrijf door een foto van de Hall of Fame met Chris Benoit te publiceren een bekende beroemde worstelkampioen, helaas, voor het geval van misdaad die de moord op zijn familie en zichzelf meldde.

Gelukkig, binnen een paar uur, de pagina is weer actief met beheerders van sociale media die zich moesten verontschuldigen bij gebruikers voor wat er gebeurde door alle aanstootgevende berichten onmiddellijk te verwijderen.

Social media-accounts op het 2K-label werden vrijdagavond vroeg gecompromitteerd. Helaas was aanstootgevend materiaal ...

Publiée par WWE 2K op Vendredi 15 novembre 2019

Eén ding is zeker. WWE 2K blijft beschamende situaties hebben zoals wat er vanavond is gebeurd.