Het is geen geheim dat Nintendo de zijne probeert uit te breiden gehoor met de recente Nintendo Switch Lite.

Bedrijfsvoorzitter Shuntaro Furukawa heeft onlangs onthuld dat de registraties voor deze nieuwe modellen er één hebben hoogste percentage vrouwelijke gebruikers, en dat "een groot deel van de consumenten" Switch Lite kocht als apparaat secundair.

Nintendo Switch

Zelfs de president van Nintendo of America, Doug Bowser, heeft dit opgemerkt trend. Dit is wat hij zei tijdens een interview met Fortune: "We merken dat een hoger percentage vrouwelijke gebruikers Nintendo Switch Lite koopt. We zien deze console als een geweldige kans om dichter bij dit deel van de gebruikers te komen. '

Ondanks dat ik enkele van de mogelijke redenen hiervoor niet heb gehypothetiseerd trend, Heeft Bowser volledig hervat wat Furukawa zei tijdens de laatste briefing van de financiële resultaten van het bedrijf, waarin staat dat het hoofddoel van Switch Lite is om het publiek uitbreiden.

'Ons doel met Nintendo Switch Lite is om een ​​nog groter publiek dan voorheen te bereiken door een nog specifieker spelapparaat aan te bieden voor diegenen die op zoek zijn naar een dergelijke ervaring. '

De eerste verkoopresultaten van de console kwamen eind oktober, waaruit bleek dat het momenteel 1.95 miljoen eenheden verkocht. Over het algemeen is de Nintendo Switch-console (Normaal en Lite) heeft ingehaald le 36.87 miljoen verkochte eenheden.

En heb je Nintendo Switch Lite gekocht? Wat denk jij Laat het ons weten in de comments.