bespreken Hymne, op dit moment is het alsof we praten over iets in het verleden, nutteloos en oninteressant: het project lijkt in feite dood en er zijn veel stemmen die wilden dat het spel werd verlaten door BioWare.

Volgens sommigen Fonti recent, duidelijk onofficieel maar gezien het verleden als betrouwbaar beschouwd, zou Anthem allesbehalve "geannuleerd" zijn, maar inderdaad het softwarehuis zou de game opnieuw volledig vernieuwen, volledig herzien volkslied dat dus de naam 'Volkslied Volgende"Of"Volkslied 2.0'.

Er is geen informatie over hoe deze nieuwe versie van het spel zal worden verspreid, als het een substantiële en enige update zal zijn, als de verandering geleidelijk zal plaatsvinden door middel van periodieke updates of als we een echt vervolg hebben. Wat veilig is, blijft altijd binnen het domein van gerucht, is dat de gamewereld, de missies en het buitensysteem met deze herziening radicaal zullen veranderen.

De ontwikkeling van deze nieuwe versie van de game staat in ieder geval nog in de kinderschoenen, dus voordat je een 'Volkslied Volgende"We zullen veel langer moeten wachten.