Hideo Kojima heeft twee records gevestigd, maar deze zijn niet gerelateerd aan de recente Death Stranding. Het heeft veeleer te maken met zijn online aanwezigheid. In feite ontving hij de Guinness World Records voor het aantal volgers op zowel Instagram als Twitter.

De aankondiging kwam van het officiële Twitter-account van Kojima Productions. De Tweet toont de goede Hideo die trots beide certificaten tentoonstelt. Als je je afvraagt ​​hoeveel fans het volgen, zullen we het je vertellen. Zijn Engelse Twitter-account had 2.813.385 na 8 november 2019 en zijn Instagram-account 888.539. Op 10 november 2019 had zijn Instagram meer dan 919.000 volgers en zijn Twitter meer dan 2.823.000 volgers.

We herinneren ons dat de laatste taak van de regisseur is Death Stranding, nu beschikbaar op PlayStation 4. De game zal ook aan het begin van de zomer 2020 op de pc verschijnen en zal zowel in de Epic Games Store als op Steam beschikbaar zijn.