Epic heeft zojuist via een Epic Games Store een evenement afgetrapt om de makers van community-content te bedanken.

Zo startte Epic officieel zijn evenement om de contentmakers van zijn platform te bedanken. Het evenement dat begon vandaag op 17: 00, voortzetten tot november 18 eindigend op 17: 00, Maar hoe werkt het? Moet u een ontwikkelaar zijn om deel te nemen? Nee, wees gerust.

Het evenement staat degenen toe die een van de geldige spellen kopen voor het initiatief van ontvang 10 euro tegoedbon na de eerste aankoophoe Voer de tag van je favoriete maker in en zodra je de game hebt gespeeld die je interesseert, uploadt Epic de bovengenoemde voucher naar je account, die alleen wordt gebruikt voor de games die deelnemen aan het initiatief. Als je merkt dat je meer vouchers hebt, weet dat dan de bovengenoemde vouchers verlopen op 30 april 2020.

Omdat het evenement is gemaakt om je favoriete maker te ondersteunen, ondersteunen de aan het initiatief deelnemende ontwikkelaars en het programma een maker, die je eraan herinnert dient ter ondersteuning van community-makers, hebben besloten het inschrijfgeld te verhogen van 5% naar de percentages die u hieronder ziet.

Als je geïnteresseerd bent of gewoon nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over het Epic-evenement, hier is een snelle en gemakkelijke manier om er te komen de veelgestelde vragen event. Wat ga je kopen om je gemeenschap te ondersteunen? Heb je een favoriete maker of profiteer je van de mogelijkheid om wat extra games te spelen?

Terwijl Epic Games zijn communities ondersteunt, onthult Google op zijn beurt Giochi 12 die bij de lancering van de dienst in de Stadia aanwezig zal zijn.