Il sito web di Nintendo of America ha rivelato che Vijf nachten in Freddy's komt met Nintendo Switch aan individuele releases afzonderlijke hoofdstukken in de Nintendo eShop 29 november. Elke game kost ongeveer 7,25 euro.

Deze los vindt plaats ongeveer een jaar nadat de serie-maker, Scott Cawthon, had aangekondigd dat zijn serie survival horror point and click zou zijn aangekomen op Nintendo Switch en andere platforms. Zoals eerder onthuld, werkte hij nauw samen met het Franse bedrijf Clickteam om deze HD-portings te maken.

Vijf nachten in Freddy's

Hier is de beschrijving van elk van de spellen op de Nintendo-website:

Vijf nachten in Freddy's
Welkom bij je nieuwe zomerbaan bij Freddy Fazbear's Pizza, waar kinderen en ouders samenkomen voor plezier en eten! Freddy Fazbear en zijn twee vrienden zijn duidelijk de belangrijkste attractie. Het zijn animatronische robots, geprogrammeerd om het publiek tevreden te stellen! Het gedrag van de robots werd 's nachts een beetje onvoorspelbaar en het was veel goedkoper om u als bewaker in te huren dan een reparateur te vinden.

Vijf nachten in Freddy's 2
In Five Nights at Freddy's 2 worden de oude animatronic vergezeld door een nieuwe cast van personages. Ze zijn geschikt voor kinderen, bijgewerkt met de nieuwste gezichtsherkenningstechnologieën, verbonden met lokale criminele databases en beloven een veilige en leuke show voor kinderen en volwassenen te organiseren! Tijdens de nacht van het werk als bewaker is het uw taak om de camera's te bewaken en ervoor te zorgen dat er niets misgaat.

Vijf nachten in Freddy's 3
Dertig jaar na de sluiting van Freddy Fazbear's Pizza zijn de gebeurtenissen die daar plaatsvonden niets meer dan een stem en een jeugdherinnering geworden, maar de eigenaren van "Fazbear's Fright: The Horror Attraction" zijn vastbesloten om de legende en maak de ervaring zo authentiek mogelijk voor de klanten, alles doen om alles te vinden wat tientallen jaren van verwaarlozing en ruïne had kunnen overleven. Eerst waren er alleen lege schelpen, een hand, een haak, een oude papieren pop, maar toen werd een opmerkelijke ontdekking gedaan ... De attractie heeft nu een animatronic.

Vijf nachten in Freddy's

De horrorserie is een enorm succes dankzij de talloze gameplay van streamer en youtuber sinds zijn debuut in de 2014.

En jij, wat denk jij ervan? Voeg je deze drie games toe aan je bibliotheek, of slaap je liever rustig?