De Outer Worlds, game ontwikkeld door Obsidian Entertainment, is nu ongeveer een maand gepubliceerd, maar er is nog steeds geen teken van de Nintendo Switch-versie.

Een persbericht van de uitgever, Private Division, onthulde dat de versie voor de Nintendo-console zou binnenkomen 2020. De nieuwste update onthulde dat The Outer Worlds binnen de eerste drie maanden van de 2020 op Switch zullen worden gepubliceerd. In de praktijk tegen het einde van het boekjaar.

Tijdens de ontmoeting met Take-Two aandeelhouders, waarvan Private Division een dochteronderneming is, werd The Outer Worlds geprezen als titel dat het, zowel vanuit het oogpunt van critici als commercieel, alle verwachtingen heeft overtroffen.

De president van het bedrijf Karl Slatoff gedefinieerd het spel is een "Commercieel en kritisch succes" tijdens de vergadering, waarin ook wordt vermeld "Het overtreft onze verwachtingen en de recensies zijn uitzonderlijk".